Google Shopping hirdetések: miért kihagyhatatlanok a webáruházad számára?

Bemutatjuk a Google Shopping rendszerét, melyet az e-kereskedők számára kínált előnyöknek köszönhetően hazánkban is egyre több webshop használ.

Google Ads hirdetések: miért érdemes neked is befizetni rájuk?

Bemutatjuk a Google Ads hirdetések előnyeit és árnyoldalait, valamint azt, hogy miért lehet szüksége a vállalkozásodnak egy jól felépített kampányra.

Milyen színvilága legyen a weboldaladnak?

Hogyan hat weboldalad színvilága a látogatók érzelmeire? Miért ragadhatja őket magával vagy épp riaszthatja el szinte azonnal egy egyszerű színséma? Tarts velünk és megmutatjuk!

A YouTube és a marketing: így lesz igazán hatékony a videós tartalmad

Minőségi videós tartalmakra van szükséged, amik támogatják a SEO-t? Akkor a YouTube lesz a megfelelő platform a cégednek!

  • 2022-03-21

A tartalomépítés jelentősége: miért ne elégedj meg kevesebbel?

A tartalomépítés nem egyszerű feladat, ugyanakkor elengedhetetlen az online marketingben. Ha sikerre szomjazol, ez a cikk neked szól.

Amit a videós tartalmakról és a videómarketingről tudnod érdemes

A videós tartalmak aranykora: virálissá váló kontentek és elérés a csúcsokban. A videómarketingre minden vállalkozásnak szüksége van – mutatjuk, hogyan csináld okosan.

Az értékesítési tölcsér felépítése és alkalmazása

Mit jelent az értékesítési tölcsér, milyen szakaszokból áll, és hogyan építheted fel hatékonyan? Ebben a cikkben bemutatunk minden lényeges dolgot, amit a sales funnelről és tudatos kialakításáról tudni érdemes.

TikTok és ami mögötte van: ezért lehet hasznos közösségi média platform a vállalkozásodnak

A forradalom elkezdődött: a TikTok szárnyal és egyre több vállalkozás fedezi fel magának. De vajon hogyan húzhat hasznot a céged a TikTok marketingből?

A konkurenciaelemzés haszna és területei

Mindig is érdekelt, hogy mit csinál a legnagyobb vetélytársad, hogyan növeli az eladásait és az ügyfélkörét? Akkor itt az ideje egy alapos konkurenciaelemzésnek. Ebből a cikkből megtudod, hogy miért fontos és hogyan lehet jól csinálni.

A keresőoptimalizálás területei, eszközei és előnyei

Hogyan érsz a Google találatok között az első helyre? Egyszerű a válasz: keresőoptimalizálás segítségével. SEO előnyök, eszközök és a keresőoptimalizálás területei érthetően.

Közösségi média előnyök cégednek: erre érdemes használnod a Facebookot és az Instagramot

Facebook és Instagram – miért érdemes jelen lenned ezeken a platformokon? Hogyan használhatod ki a bennük rejlő marketinglehetőségeket? A válaszokat a cikkben találod meg.

Ezért nem ajánljuk az ingyenes weboldalkészítőket és az olcsó megoldásokat

Megmutatjuk, miért nem érdemes egy sikeres üzleti weboldal létrehozása során az ingyenes vagy olcsó megoldásokban gondolkoznod.

Pinterest marketing: így építs te is hatékony stratégiát

Megmutatjuk, milyen lehetőségeket rejt magában marketingszempontból a Pinterest és azt is, hogyan használhatod ki őket hatékonyan saját vállalkozásoddal.

Influencer marketing: amit az influencerekről tudnod érdemes

Influncerekkel turbóznád fel az online marketinged? Mutatjuk hogyan csináld, hogy neked is megérje.

Visszafordulási arány: mit jelent és hogyan csökkenthető hatékonyan?

Megmutatjuk azokat a módszereket, melyekkel hatékonyan csökkenthető a weboldalról visszaforduló látogatók száma

A legsúlyosabb hibák, melyek elriasztják weboldalad látogatóit

Bemutatjuk azokat a jellegzetes hibákat, amelyek rossz benyomást keltenek egy üzleti honlap látogatóiban és elriasztják őket az interakciótól.

Ezért van szüksége üzleti weboldaladnak saját blogra

Röviden bemutatjuk azt, miért érdemes értékes tartalommal megtámogatni egy saját weboldalt, és hogyan segíti a blog a nagyobb organikus elérést.

Mikor érdemes újragondolni egy üzleti weboldalt?

Megmutatjuk azt, milyen időközönként érdemes újratervezni egy üzleti weboldalt, és mire kell a dizájn, illetve a tartalom terén odafigyelni annak érdekében, hogy egy honlap naprakész legyen.

Felugró ablakok: biztosan az ördögtől származnak?

Bemutatjuk a weboldalon felugró ablakok hátrányait és előnyeit, és azt, hogy ha mindenképp használni szeretnénk pop-upokat, hogyan érdemes megtervezni azokat.

Sötét mód: ezért lehet szüksége rá a te weboldaladnak is

Megmutatjuk, miért érdemes egy weboldalt úgy tervezni, hogy az alap design mellett sötét mód is választható legyen a felhasználók számára.

Hívás most! (H-P: 8:00 - 15:30)

A jó weboldal akkor is dolgozik, amikor Te alszol!