Facebook tiltás

Kiss ErnőKiss Ernő2019. június 18.

Az elmúlt napokban többen is panaszkodtak arra, hogy nem engedi be őket a Facebbok a felhasználói fiókjukba. Mi lehet a tiltás oka, hogyan lehet a tiltott Facebook fiókot feloldani? 

Google árösszehasonlító, Shopping hirdetések

Kiss ErnőKiss Ernő2019. június 12.

A hónap elején több más ország után a Google Magyarországon is elérhetővé tette a "Shopping - hirdetés" -t, ami egy új termékhirdetési megoldása. Ez az új lehetőség, megint felfogja forgatni a piacot. A vállalkozások közül lesznek nyertesek és vesztesek, de a vásárlók mindenképpen jól fognak járni. 

quote Image

"A jó weboldal akkor is dolgozik, amikor Te alszol!" 

Mennyi bevételt veszít vállalkozásod?

Kiss ErnőKiss Ernő2018. szeptember 19.

Nagykovácsi mellett forgattunk egy rövid bemutatkozó videót szolgáltatásaink népszerűsítéséhez.

Reklám filmet forgattunk az Ingatlanszoftver üzletágunknak!

Kiss ErnőKiss Ernő2018. június 15.

Reklám filmet forgattunk az Ingatlanszoftver üzletágunknak, amelyben ingatlanközvetítőknek biztosítunk speciálisan kialakított ingatlan nyilvántartó, ügyfélnyilvántartó rendszert és profi weboldalt. 

Kilépési POPUP ablak, Exit popup

Kiss ErnőKiss Ernő2018. június 11.

(Folytatása a kidobott pénz, ha című blog bejegyzésnek.)  bEzzel az eszközzel azokat a látogatóidat mentheted meg, akik éppen elakarják hagyni a weboldaladat. A kilépési popuablak úgy működik, hogy érzékeli a kurzor mozgását. Ezért amennyiben a látogatód elakarja hagyni a weboldaladat, megjelenik egy látványos (akár egész képernyőt kitakaró) grafikai felület, melyen olyan fontos információt jeleníthetsz meg, mellyel maradásra bírhatod a látogatót, vagy esélyt adhatsz arra, hogy megadja neked az elérhetőségeit.

A látogatók megszerzése kidobott pénz, ha…

Kiss ErnőKiss Ernő2018. június 1.

Nincs felkészítve a weboldalad technikailag és tartalmilag a látogatók fogadására és kapcsolatfelvételre való ösztönzésére.

Közösségi portálok

Kiss ErnőKiss Ernő2018. május 28.

A közösségi és megosztó portálokon közzétett bejegyzésekkel és hirdetésekkel szintén azonnali, folyamatosan bővülő, tömeges látogatottságra tehetsz szert. Ezeknek az előnye, hogy amennyiben az érdeklődők hasznosnak tartják a közzé tett információidat,

Ingatlan nyilvántartó

Kiss ErnőKiss Ernő2018. május 24.

Egy rövid kis PR videót forgattunk az Ingatlanszoftver üzletágunknak, melyben ingatlan nyilvántartó rendszert és speciális weboldalt biztosítunk ingatlanközvetítőknek. 

Linképítés

Kiss ErnőKiss Ernő2018. május 8.

A linképítés azt jelenti, hogy a weboldaladra minél több és erősebb külső linket próbálsz meg szerezni. A linképítés manapság sokat vitatott kérdés, de a hasznossága nem kérdőjelezhető meg.