Weboldal készítés

Fókuszban a felhasználó

A weboldal készítése során a legújabb marketing trendek mellett, több mint 15 év és közel 1.000 megvalósított projekt tapasztalatát használjuk fel annak érdekében, hogy neked is sikeressé tegyük az online ügyfélszerzésedet!

Edward de Bono: Az egyszerű dolgokat könnyű használni, de nehéz megtervezni.

Egyszerű lesz neked és a kollégáidnak!

Olyan tartalomkezelő rendszert biztosítunk az általunk készített weboldalakhoz, melynek használata
egyszerű, mint egy gyerekjáték! Nincs szükséged különösebb informatikai tudásra ahhoz, hogy megváltoztasd, vagy kibővítsd a honlapod tartalmát. Amennyiben tudsz kezelni egy Word -et, vagy megtudsz írni egy e-mailt, ez sem fog gondot jelenteni számodra! 

weboldal készítés

A tartalomkezelő rendszer megismerését segíti, hogy minden funkcióhoz segéd videót biztosítunk, ahol: "Mondom és mutatom, mit hogyan kell csinálj!"

Ennek segítségével Te is nagyon egyszerűen elfogod tudni sajátítani a weboldalad kezelését, vagy ha egy másik kolléga kapja meg a feladatot, neki sem jelent majd problémát a rendszer megismerése. 

Imádni fogja az érdeklődőd!

Az első benyomás megismételhetetlen! Márpedig a vállalkozások többségével vagy az Interneten találkozik először az érdeklődő, vagy ez lesz az első hely, ahol utánad néz! Ezért fontos hogy jó benyomásra tegyél szert! De mi ennek a pontos receptje? Sokan még mindig azt hiszik, hogy a csilli - villi webdizájn a nyerő, pedig ez soha nem volt így, a mobilkorszakban pedig ez a tévhit teljesen megbukott. 

Az interneten böngészők azonnal, könnyen áttekinthető, pontos információt akarnak találni azzal kapcsolatban amit keresnek. 

Honlapkészítés

Ezért számukra az a fontos a weblapod megjelenésével kapcsolatban, hogy: 

  • A weblapod gyorsan betöltődjön. 
  • Mobiltelefonokra, tablettekre, laptopokkra, nagyképernyős asztali számítógépekre egyaránt optimalizálva legyen a dizájnja. 
  • Letisztult legyen a megjelenése.
  • A felseleges grafikai anyagoktól, sallang tartalmaktól mentes legyen, könnyen áttekinthető.
  • Informatív legyen! Használj, nagyon jó minőségű fotókat és videókat. 

A weblap szerkezete webergonómiai elvek alapján épüljön fel, azaz tartsa szem előtt a felhasználói szokásokat! 

Ahogy mondani szoktam: "A jó weboldal olyan mint a közlekedés. Amikor jobbra fordulunk jobboldalt villog az index, amikor fékezünk felgyullad a féklámpa, stb. Mindenki ismeri a szabályokat!" 

Szeretni fogja a Google!

A sikeres kereső optimalizálás több szempont alapján épül fel, de mindennek az alapja a megfelelően leprogramozott weboldal. Ezért az általunk készített weboldalak esetében elsődleges szempontokat képeznek a:

  • Google iránymutatásai.
  • Az évek alatt megszerzett saját tapasztalataink, melyeket többszáz weboldal elkészítése során szereztünk meg,
  • Valamint a hazai és nemzetközi SEO szakemberek tapasztalatait és iránymutatásait is folyamatosan figyelemmel kísérünk. 

A Webrakéta tartalomkezelő rendszer a menüpontok és a tartalmak függvényében automatikusan beállítja a kereső optimalizálási szempontok szerint fontos informácikat a forráskódban, de ezek mind manuálisan is felülbírálhatóak, illetve kiegészíthetőek. Pl: Intelligens URL -ek használata, HEAD elemek automatikus beállítása, címkézési lehetőségek, képaláírások használata, automatikus Google sitemap XML generálása, stb.