Weboldal készítés

Fókuszban a felhasználó

A weboldal készítése során a legújabb marketing trendek mellett, több mint 15 év és közel 1.000 megvalósított projekt tapasztalatát használjuk fel annak érdekében, hogy neked is sikeressé tegyük az online ügyfélszerzésedet!

Kifogod ütni a konkurenciádat!

hatékony honlapkészítésNem olyan weboldalt akarunk neked készíteni ami egy a sok közül és amiről ha kérdeznek a barátaid, így felelsz:  

 • "Elmegy" 
 • "Hoz is meg nem is." 
 • "Lehetne jobb is."
 • "Másoknak is van, én is csináltattam egyet." 
 • Az Internet egy baromság, nem működik. 
 • A hirdetéskre szánt büdzsé ablakon kidobott pénz volt, mert a weboldalról nem érkeztek így sem ajánlatkérések, és fel sem hívtak az oldalra hivatkova...
Ilyen weboldal elkészítésében nincs semmi izgalmas és az önérzetünknek sem tenne jót, ha így beszélnél a munkánkról...

Ezért olyan honlap elkészítését vállaljuk a vállalkozásod számára, amely kifogja ütni a konkurenciádat! Nem félre értés, jól olvastad! A Webrakéta szolgáltatás csomagokban olyan megoldásokat is választhatsz, amelyben felmérjük a látható és a kevésbé látható konkurenciádat egyaránt. Megvizsgáljuk ők mit tudnak, mivel állnak elő az Internetes ügyfélszerzésben és mi arra vállalkozunk, hogy ennél több lehetőséget biztosítunk neked a honlap elkészítésétől kezdve, a szövegíráson és a marketing funkciók beállításán keresztül a hatékony hirdetési kampányok elkészítésig és üzemeltetéséig! 

Erre a weboldalra büszke leszel!

Weboldal készítésNem húzzuk hónapokig a weboldalad elkészítését! Ha valamiben elakadsz segítünk! Ha kell kérdezünk, ha kell szöveget írunk és jogtiszta képeket keresünk neked, a tartalmaidat feltöltjük az új weboldaladra nem neked kell bajlódj ezzel.

Mindenben számíthatsz ránk!

A legtöbb vállalkozásnak a weboldala nem működik megfelelően valamennyi platformon (mobiltelefon, tablett, laptop, asztali számítógép) ezért a felhasználók számára, bosszantó ezek használata. 

A tartalmak sokszor hiányosak, szedett vedettek, nincsenek rendszerezve. Ezért az ilyen honlapok folyamatosan félkésznek, hiányosnak tűnnek és bizalomvesztést okoznak a látogatókban, anyagi veszteséget termelnek a válallkozásoknak. 

Ezt mi nem engedhetjük meg! Célunk hogy maximális kiszolgálásban szakértői hozzáálásban részesülj a munka megkezdésétől folyamatosan, hosszú éveken keresztül! 

Előrébb fogsz kerülni a Google -ban!

Előrébb fogsz kerülni a Google -ban!A sikeres kereső optimalizálás több szempont alapján épül fel, de mindennek az alapja a megfelelően leprogramozott weboldal. Ezért az általunk készített weboldalak esetében elsődleges szempontokat képeznek a:

 • Google iránymutatásai.
 • Az évek alatt megszerzett saját tapasztalataink, melyeket többszáz weboldal elkészítése során szereztünk meg,
 • Valamint a hazai és nemzetközi SEO szakemberek tapasztalatait és iránymutatásait is folyamatosan figyelemmel kísérünk. 

A Webrakéta tartalomkezelő rendszer a menüpontok és a tartalmak függvényében automatikusan beállítja a kereső optimalizálási szempontok szerint fontos informácikat a forráskódban, de ezek mind manuálisan is felülbírálhatóak, illetve kiegészíthetőek. Pl: Intelligens URL -ek használata, HEAD elemek automatikus beállítása, címkézési lehetőségek, képaláírások használata, automatikus Google sitemap XML generálása, stb. 

Részletesen ide kattintva olvashatsz a kereső optimalizálásról.

Olcsóbbak lesznek a hirdetéseid!

Sikeres honlapkészítésA jól felépített, gyors, kereső optimalizált, valamennyi eszközön kiválóan megjelenő és SSL tanúsítvánnyal rendelkező weboldallal előrébb kerülhetsz a Google keresőjében.

És ezzel akár további előnyöket is szerezhetsz, ugyanis ezt a látogatóid is imádni fogják, amit a kattintás alapú hirdetési helyek is értékelni fognak mint Pl.:

 • Google Ads,
 • vagy a Facebbok,
 • de más hasonló elven működő oldalak is. 

A jó weboldal olyan mint a közlekedés. Amikor jobbra fordulunk jobboldalt villog az index, amikor fékezünk felgyullad a féklámpa, stb. Mindenki ismeri a szabályokat!

Imádni fogja az érdeklődőd!

Felhasználóbarát honlapkészítés

Az első benyomás megismételhetetlen! Márpedig a vállalkozások többségével vagy az Interneten találkozik először az érdeklődő, vagy ez lesz az első hely, ahol utánad néz!

Ezért fontos hogy jó benyomásra tegyél szert!

De mi ennek a pontos receptje? Sokan még mindig azt hiszik, hogy a csilli - villi webdizájn a nyerő, pedig ez soha nem volt így, és a mobilkorszakban ez a tévhit végképp megbukott. 

Az interneten böngészők azonnal, könnyen áttekinthető, pontos információt akarnak találni azzal kapcsolatban amit keresnek. 

Ezért számukra az a fontos a weblapod megjelenésével kapcsolatban, hogy: 

 • A weblapod gyorsan betöltődjön. 
 • Mobiltelefonokra, tablettekre, laptopokkra, nagyképernyős asztali számítógépekre egyaránt optimalizálva legyen a dizájnja. 
 • Letisztult legyen a megjelenése.
 • A felseleges grafikai anyagoktól, sallang tartalmaktól mentes legyen, könnyen áttekinthető.
 • Informatív legyen! Használj, nagyon jó minőségű fotókat és videókat. 

A weblap szerkezete webergonómiai elvek alapján épüljön fel, azaz tartsa szem előtt a felhasználói szokásokat! 

Edward de Bono: Az egyszerű dolgokat könnyű használni, de nehéz megtervezni.

Egyszerű lesz neked és a kollégáidnak!

Egyszerűen kezelhető weboldalakat készítünk!

Olyan tartalomkezelő rendszert biztosítunk az általunk készített weboldalakhoz, melynek használata egyszerű, mint egy gyerekjáték!

Nincs szükséged különösebb informatikai tudásra ahhoz, hogy megváltoztasd, vagy kibővítsd a honlapod tartalmát. Amennyiben tudsz kezelni egy Word -et, vagy megtudsz írni egy e-mailt, ez sem fog gondot jelenteni számodra! 

A tartalomkezelő rendszer megismerését segíti, hogy minden funkcióhoz segéd videót biztosítunk, ahol: 

"Mondom és mutatom, mit hogyan kell csinálj!"

Ennek segítségével Te is nagyon egyszerűen elfogod tudni sajátítani a weboldalad kezelését, vagy ha egy másik kolléga kapja meg a feladatot, neki sem jelent majd problémát a rendszer megismerése.