Google Adwords, fizetett hirdetések

Ez a hirdetési forma az, ahonnan a (legtöbb vállalkozás esetében) leggyorsabban, akár azonnal látogatókat hozhatsz a weboldaladra. Ezzel már el is kezdesz eleget tenni annak a keresőoptimalizálási szempontnak is, hogy növeled a weboldalad látogatottságát, de emellett azonnali megrendelésekre is szert tehetsz.

 

Az Adwords segítségével hozhatod a weboldaladra leginkább azokat a látogatókat, akiknek égetően szükségük van megoldásra és megközelítőleg azt is tudják, hogy mire. Itt lehetőséged van megtalálni az érdeklődőket a direkt keresésekből (ez a leghatékonyabb), amikor a Google-ban rákeresnek Pl.: egyedi bútorgyártás, autókölcsönzés Miskolc, fogfehérítés stb. kulcsszavakkal.

 

A direkt kereséseken kívül lehetőséged van úgynevezett Display hálózatban is hirdetni, ahol a Google partner oldalain jelennek meg hirdetéseid. Ezek a hirdetések is célzottan jelennek meg, mert a Google azoknak jeleníti meg a hirdetéseidet, akik korábban a Te kulcsszavaid, témaköreidhez hasonló kereséseket indított, vagy oldalakat látogatott meg.

 

(Ezeken kívül természetesen más lehetőségek is rendelkezésre állnak a Google-ban, mint Pl.: a Youtube és a Shopping típusú hirdetések.) A bejegyzés elején azért írtam, hogy legtöbb vállalkozás esetében, mert vannak cégek, akik olyan újdonságokkal foglalkoznak, melyekről még nem tudnak az emberek, ezért nem is tudnak rákeresni.

 

Ilyenkor, ha még nincs tudatos igény a termékre vagy szolgáltatásra és nem feltétlen párosítható egy már létező problémakörhöz, akkor nem a direkt keresésekre való célzás lesz a megfelelő eszköz a látogatottság megszerzésére.

 

Tapasztalataink szerint a közösségi oldalakon közétett és népszerű bejegyzések kifejezetten erősíthetik a weboldalak rangsorolását is a Google-ban.

Te használsz Google Adwords hirdetéseket?

Kérlek küldj visszajelzést a szavazatoddal!

Eddigi szavazatok száma: 300

%

Igen

%

Nem

Mutasd meg, mivel vagy jobb a konkurenciánál: így pozícionálj helyesen

A pozícionálás abban segít, hogy megmutasd vállalkozásod előnyeit a versenytársakkal szemben. Segítünk, hogyan pozícionáld a márkád helyesen!

 

Mitől bíznak meg benned a látogatók?

Ügyfeleket veszíthetsz, mert bizalmi válság van. Mindenki azt mond magáról, amit akar és ez főleg igaz az Interneten. A Te céged megbízható, de ha ezt nem mutatod (és bizonyítod) a külvilág, az érdeklődők felé akkor kevesebb szolgáltatást, vagy terméket fogsz eladni az Interneten!

Hívás most! (H-P: 8:00 - 15:30)

A jó weboldal akkor is dolgozik, amikor Te alszol!