Webáruház készítés

Fókuszban a felhasználó

Több mint 15 év és közel 1.000 megvalósított projekt tapasztalatát használjuk fel annak érdekében, hogy neked is sikeressé tegyük az online ügyfélszerzésedet! 

A webáruház elkészítése során a legújabb online marketing trendeket alkalmazzuk, melyek segítségével jelentősen,
akár 30% -al megnövelheted a vásárlások kosárértékét, ezáltal a vállalkozásod teljes bevételét! 

Edward de Bono: Az egyszerű dolgokat könnyű használni, de nehéz megtervezni.

Egyszerű és költséghatékony lesz neked!

Webáruház készítés

Olyan tartalomkezelő rendszert biztosítunk a webáruházadhoz, melynek használata:
"Egyszerű, mint egy gyerekjáték!"

Ha tudsz Word -et használni, vagy E-mailt írni, ez sem fog gondot jelenteni! A webáruház (és a tartalomkezelő rendszer is) nagyon gyors betöltődésű, nem kell várakozz ha adminisztrálni akarsz. Optimalizálva van asztali számítógépekre, teblettekre és mobiltelefonokra is, így ha útközbben kell utánanézz egy megrendelésnek, ez sem fog gondot jelenteni számodra! 

A termékek egyszerűen adminisztrálhatóak, akár 20 képet is feltölthetsz egyetlen kattintással, melyeket a webáruház automatikusan méretez és optimalizál a háttérben. 

És hogy ne csak pénzt keress a webáruházaddal, mi még spórolunk is neked! 

Olyan dinamikus termékrögzítési lehetőségeket alakítottunk ki, melyek használatával nem kell plusz költségeket fizess az egyedi termékajánlataid megjelenítéséhez, mert ezek bármikor beállíthatóak a termék kezelő modulban. 

Brutálisan megfogod növelni az értékesítési hatékonyságodat!

Sikeres webáruház készítésA jó értékesítő nem csak elad, de többet és többet ad el. Mindezt úgy hogy a vásárló is elégedett lesz, mert nem később derül ki, hogy mit kellett volna még megvásároljon az adott fő termékhez, vagy melyik kiegészítőt lett volna praktikus még hozzáadni a bevásárló listához.   

A jó webáruház ugyanezt csinálja, de még hatékonyabban!

Mert a webáruház ha megfelelően be van állítva, akkor SOHA nem felejt el plusz ajánlatokat adni. Minden egyes vásárlásnál lehetőséged van növelni a kosárértékeket termékenként, vagy termékkategóriánként beállított cross sell és upslell ajánlatokkal, melyek akár 20 - 30% -alis növelhetik az éves forgalmadat! 

Ezek adminisztrálása hihetetlen egyszerű és dinamikus, így nem fog gondot okozni az egyedi ajánlatok összeválogatása. 

Imádni fogja a vásárlód, és vissza fog térni!

Webshop készítés

Hiszünk abban hogy a webergonómiai (felhasználók viselkedését vizsgáló tudomány) szempontok alapján elkészített webáruházakban: A felhasználóknak élmény a vásárlás!

Olyan egységesen kialakított lapstílusokat és vásárlási folyamatokat alkottunk, melyek letisztult és esztétikus megjelenést biztosítanak a webáruházadnak, ami kiválóan kielégíti a megrendelői igényeket. 

Mindeközben a legújabb technológiai és marketing  lehetőségeket kínáljuk a webáruházadba, annak érdekébe, hogy egyenes utat biztosítsunk számodra a piacvezetői hely megszerzéséhez. 

Elsődleges szempont a webáruházak készítése során, hogy

 • nagyon gyors betöltődésű legyen, 
 • hitelesített, (SSL tanúsítvánnyal ellátott.)
 • mobiltelefonokról, tablettekről és asztali számítógépekről is élmény legyen a vásárlás,
 • kosárérték növelő és újra vásárlásra ösztönző elemeket használunk annak érdekében, hogy 
  a céged több bevételre és magasabb profitra tegyen szert.

 

Élményt adunk a vásárláshoz!

Játékos webáruház, amire emlékezni fognakA Webrakéta webáruház rendszer nem feledkezik meg a vásárlás után sem az ügyfeleidről. Automatizált marketing funkciók tehetik lehetővé az újra vásárlásra való ösztönzést, a kiegészítő termékek utólagos értékesítését, az elhagyott kosárra való emlékeztetést.  Az automatikus névnap funkció már önmagában is egy kedves gesztus, de az ügyfeleid értékelni fogják ha ilyenkor vásárlási kuponokkal is meglepetést okozol neki, vagy akár egy aprócska ajándékkal hozod őket lázba! 

A rendszer képes a vásárlások után virtuális pénzek gyűjtésére, ezzel is további vásárlásokra és hűségre ösztönözni a felhasználóidat!

De ha valami igazán egyedi dolgot is szeretnél nyújtani, akkor a szerencsekerék modulunkra van szükséged, ami még játékossá is teszi nálad a vásárlást, így aztán biztosan nem leszel egy lapon emlegethető a konkurenseiddel! (gamifikáció, játékosítás)

Kényelmes, bankkártyás fizetési megoldások

Bankkártyás fizetés webáruházbanA bankkártyás fizetési megoldások népszerűek és kényelmesek a vásárlóknak és előnyösek a webáruház üzemeltetőknek is.  Éppen ezért több online fizetési modulból is választhatsz, melyiket szeretnéd a webáruházadba integrálni.  (vagy akár többet is)  A bankkártyával történő fizetések kényelmesek számodra, hiszen így automatizálható teljesen a vásárlási folyamat a termékek kosárba helyezésétől a számlázásig. 

Az automatizálás mellett további előnyöd, hogy nem fog téged terhelni a készpénz forgalom és az átutalások ellenőrzése, valamint a pénz is hamarabb landol a számládon minthogy becsomagolnád a termékeket. 

Az általunk készített webáruházakba elsősorban ezen fizetési modulokat javasoljuk, de ha neked más igényed van, akkor természetesen egyéb fizetési megoldás integrálására is nyitottak vagyunk. 

 • Simplepay (OTP)
 • Barion
 • Paypal
 • CIB 
 • K&H 
 • Vagy bármelyik szépkártyás fizetési modul (OTP, K&H, MKB) 

Kevesebb adminisztrálás, automatikus számlázás

Automatikus számlázás webáruházba

Egy webáruház zökkenőmentes üzemeltetéséhez szükséges valamennyi folyamatot automatizálni, így Pl. a számlázást is. A Webrakéta webáruház rendszer elsősorban a Szamlazz.hu online számlázórendszerét ajánlja az automatikus számlázáshoz. Kényelmesen kezelhető, gyors, megbízható és még a könyvelődnek is adhatsz jogosultságot a kimenő számlák kezeléséhez, amivel újabb adminisztrációs terhet dobsz le a válladról. 

Természetesen amennyiben más számlázóprogramot szeretnél integráltatni a webáruházadba, attől sem zárkózunk el. 

Hogyan működik? 

 • Bankkártyával való fizetés esetén, a sikeres fizetés után a rendszer azonnal elküldi a teljesítést igazoló E számlát. 
 • Utalásnál a bankok nem adnak visszajelzést a pénz beérkezéséről, így alapértelmezetten a rendszer díjbekérőt küld, és ha a megrendelés státuszát manuálisan "Fizetett" -re állítod, akkor kiküldi a rendszer a teljesítést igazoló számlát. 
 • Utalás egyéb megoldás, ami automatizálható: Amennyiben Pl. a Simplepay (OTP) szolgáltatását választod, akkor ők tudnak lehetőséget biztosítani az átutalások kezelésére (rajtik keresztül megy át a pénz) és így ők tudnak visszajelzést adni a webáruháznak a fizetés megtörténtéről, mely alapján automatikusan kiállításra és elküldésre kerül a számla. 
 • Utánvétes fizetés esetén a megrendelés státuszát manuálisan "Fizetett" -re állítod, akkor kiküldi a rendszer a teljesítést igazoló számlát. 

Szeretni fogja a Google!

A sikeres kereső optimalizálás több szempont alapján épül fel, de mindennek az alapja a megfelelően leprogramozott webáruház. Ezért az általunk készített webáruházak esetében elsődleges szempontokat képeznek a: 

 • Google iránymutatásai.
 • Az évek alatt megszerzett saját tapasztalataink, melyeket többszáz weboldal elkészítése során szereztünk meg,
 • Valamint a hazai és nemzetközi SEO szakemberek tapasztalatait és iránymutatásait is folyamatosan figyelemmel kísérünk. 

A Webrakéta tartalomkezelő rendszer a menüpontok és a tartalmak függvényében automatikusan beállítja a kereső optimalizálási szempontok szerint fontos információkat a forráskódban, de ezek manuálisan is mind felülbírálhatóak, illetve kiegészíthetőek. Pl: Intelligens URL -ek használata, HEAD elemek automatikus beállítása, címkézési lehetőségek, képaláírások használata, automatikus Google sitemap XML generálása, stb.