Funkciókban gazdag
webáruházakat készítünk.

Melyek támogatják az üzleti növekedést
a digitális világban!

Növeld vállalkozásod bevételeit, egy öt csillagos webáruházzal!

Olyan webáruházat építünk vállalkozásodnak, amely elnyeri az emberek bizalmát és amit szeretni fognak!

Lelkes csapatunk egyedileg igazítja webáruházad megjelenését olyanra, hogy a legszebb módon mutathasd meg a termékeidet!

Eredményközpontú élményekkel ösztönözzük felhasználóidat cselekvésre

Már a projekt elején részletes kulcsszó és konkurencia elemzést végzünk annak érdekében, hogy a szakmád egyik legnagyszerűbb webshopját biztosítsuk vállalkozásodnak!

A webhelyed gyorsan fog betöltődni és minden eszközön remekül fog mutatni!

Webáruház megoldások, melyeket növelni fogják a bevételeidet

Responsive website look great everywhere
Gyönyörű webáruház

Felhasználóbarát, RESPONSIVE megjelenést biztosítunk mobiltelefonokon, tabletteken és asztali számítógépeken egyaránt, melyen élmény az online vásárlás.

Responsive website look great everywhere
Termékek jobb láthatósága

Online webáruház szakértőink olyan e-kereskedelmi áruházat építenek, melyben gyönyörűen mutatjuk be a termékeidet, növelheted az elköteleződést, és maximalizálhatod az eladásokat.

Responsive website look great everywhere
Azonnali értékesítések

Integrációt biztosítunk a legnagyobb árösszehasonlító platformokkal, Google Shopinggal így a webáruház elkészülését követően, azonnal megindulhat az értékesítésed.

Responsive website look great everywhere
Eladások maximalizálása

Konverzióra és kosárérték növelésre optimalizált e-kereskedelmi megoldásokat biztosítunk, melyek magasabb üzleti megtérülést biztosítanak vállalkozásodnnak.

Responsive website look great everywhere
Egyszerű kezelhetőség

A Webrakéta tartalomkezelő rendszerrel különösebb informatikai ismeretek nélkül is, fantasztikusan könnyen tudod majd bővíteni a tartalmaidat és a termékkínálatodat.

Responsive website look great everywhere
Integrálás más rendszerekkel

Webfejlesztő kollégáink bármelyik, arra alkamas külső szoftverrel való integrálást megoldják, legyen az számlázó, készletkezelő, vagy vállalatirányítási rendszer.

Responsive website look great everywhere
Biztonságos webáruház

Olyan szigorú biztonsági intézkedéseket alkalmazunk, mint az SSL-tanúsítvány, a HTTPS és a kétfaktoros hitelesítés. Ezzel biztosítjuk, a megbízható vásárlási platformokat a vásárlók számára.

Responsive website look great everywhere
Kedvezőbb helyek a Google -ban.

A leghatékonyabb SEO technikákat alkalmazzuk (keresőoptimalizálás), amellyel jobb eredményeket érhetsz el a találati listákban, mint a versenytársaid.

Mire van szükséged?

Nem csak egy webáruházra! Hanem ennél sokkal többre! Hasznos információkra, egyértelműségre a lehetőségekkel kapcsolatban, még mielőtt belekezdenél.

Fontos neked és nekünk is!

Több mint 15 éves működésünk során mindig is ügyfeleink elégedettsége körül forogtak gondalataink és cselekvéseink!

Ennyi idő és közel 1.000 projekt, szoftverfejlesztő cégként megtanított minket arra, hogy a leggyakoribb kérdés ez:

Mi fog történi? Igaz?

Ezekkel kapcsolatban egyértelmű és korrekt információkat adunk.

Irányított kérdéseket teszünk fel, amivel időt fogunk spórolni és gördülékennyé fogjuk tenni az együttműködésünket.

A webáruház elkészítése során a legújabb online marketing trendeket alkalmazzuk, melyek segítségével jelentősen, akár 30% -al megnövelheted a vásárlások kosárértékét, ezáltal a vállalkozásod teljes bevételét!

Sikeres webáruház születik!

Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, és előzd be a versenytársadat.

Azonnali ajánlatkérés

vagy hívj a +36 (30) 37 38 706 -os telefonszámon.

Korallakvárium

3 hónap csúcsforgalom

mufenyo.net

Versenyben, győztesként

Több mnt 10 éve... Minden évben 3 hónap áll rendelkezésünkre, hogy ügyfelünk prémium minőségű műfenyőit értékesítsük, a multik álltal generált árversenyben. Sikerrel!

Korallakvárium

Mindennap, időzítve

Happy Food Coffe

Éttermi webáruház

Online éttermi webáruház. Amely mindennap autmatizáltan nyitja meg a rendelési lehetőségeket és szolgálja ki csúcsidőben az éhes vásárlókat. Aktív törzsvásárlókká konvertálva őket!

Korallakvárium

Törzsvásárlók mesterfokon

Korallakvárium Kft

Rendszeresen értikesíthető termékek

Mint minden vállalkozásnak a Korallosakvárium Kft nek is fontos a törzsvásárlói kör felépítése és a megrendelések lehetőség szerinti automatizálása. Ebben segítjük több, mint 10 éve a munkájukat.

Hogyan segítjük webáruház készítéssel, vállalkozásod növekedését?

Webáruház készítés

Olyan tartalomkezelő rendszert biztosítunk a webáruházadhoz, melynek használata:
"Egyszerű, mint egy gyerekjáték!"

Ha tudsz Word -et használni, vagy E-mailt írni, ez sem fog gondot jelenteni! A webáruház (és a tartalomkezelő rendszer is) nagyon gyors betöltődésű, nem kell várakozz ha adminisztrálni akarsz. Optimalizálva van asztali számítógépekre, teblettekre és mobiltelefonokra is, így ha útközbben kell utánanézz egy megrendelésnek, ez sem fog gondot jelenteni számodra! 

A termékek egyszerűen adminisztrálhatóak, akár 20 képet is feltölthetsz egyetlen kattintással, melyeket a webáruház automatikusan méretez és optimalizál a háttérben. 

És hogy ne csak pénzt keress a webáruházaddal, mi még spórolunk is neked! 

Olyan dinamikus termékrögzítési lehetőségeket alakítottunk ki, melyek használatával nem kell plusz költségeket fizess az egyedi termékajánlataid megjelenítéséhez, mert ezek bármikor beállíthatóak a termék kezelő modulban. 

Sikeres webáruház készítésA jó értékesítő nem csak elad, de többet és többet ad el. Mindezt úgy hogy a vásárló is elégedett lesz, mert nem később derül ki, hogy mit kellett volna még megvásároljon az adott fő termékhez, vagy melyik kiegészítőt lett volna praktikus még hozzáadni a bevásárló listához.   

A jó webáruház ugyanezt csinálja, de még hatékonyabban!

Mert a webáruház ha megfelelően be van állítva, akkor SOHA nem felejt el plusz ajánlatokat adni. Minden egyes vásárlásnál lehetőséged van növelni a kosárértékeket termékenként, vagy termékkategóriánként beállított cross sell és upslell ajánlatokkal, melyek akár 20 - 30% -alis növelhetik az éves forgalmadat! 

Ezek adminisztrálása hihetetlen egyszerű és dinamikus, így nem fog gondot okozni az egyedi ajánlatok összeválogatása. 

Webshop készítés

Hiszünk abban hogy a webergonómiai (felhasználók viselkedését vizsgáló tudomány) szempontok alapján elkészített webáruházakban: A felhasználóknak élmény a vásárlás!

Olyan egységesen kialakított lapstílusokat és vásárlási folyamatokat alkottunk, melyek letisztult és esztétikus megjelenést biztosítanak a webáruházadnak, ami kiválóan kielégíti a megrendelői igényeket. 

Mindeközben a legújabb technológiai és marketing  lehetőségeket kínáljuk a webáruházadba, annak érdekébe, hogy egyenes utat biztosítsunk számodra a piacvezetői hely megszerzéséhez. 

Elsődleges szempont a webáruházak készítése során, hogy

 • nagyon gyors betöltődésű legyen, 
 • hitelesített, (SSL tanúsítvánnyal ellátott.)
 • mobiltelefonokról, tablettekről és asztali számítógépekről is élmény legyen a vásárlás,
 • kosárérték növelő és újra vásárlásra ösztönző elemeket használunk annak érdekében, hogy 
  a céged több bevételre és magasabb profitra tegyen szert.

Játékos webáruház, amire emlékezni fognakA Webrakéta webáruház rendszer nem feledkezik meg a vásárlás után sem az ügyfeleidről. Automatizált marketing funkciók tehetik lehetővé az újra vásárlásra való ösztönzést, a kiegészítő termékek utólagos értékesítését, az elhagyott kosárra való emlékeztetést.  Az automatikus névnap funkció már önmagában is egy kedves gesztus, de az ügyfeleid értékelni fogják ha ilyenkor vásárlási kuponokkal is meglepetést okozol neki, vagy akár egy aprócska ajándékkal hozod őket lázba! 

A rendszer képes a vásárlások után virtuális pénzek gyűjtésére, ezzel is további vásárlásokra és hűségre ösztönözni a felhasználóidat!

De ha valami igazán egyedi dolgot is szeretnél nyújtani, akkor a szerencsekerék modulunkra van szükséged, ami még játékossá is teszi nálad a vásárlást, így aztán biztosan nem leszel egy lapon emlegethető a konkurenseiddel! (gamifikáció, játékosítás)

Bankkártyás fizetés webáruházbanA bankkártyás fizetési megoldások népszerűek és kényelmesek a vásárlóknak és előnyösek a webáruház üzemeltetőknek is.  Éppen ezért több online fizetési modulból is választhatsz, melyiket szeretnéd a webáruházadba integrálni.  (vagy akár többet is)  A bankkártyával történő fizetések kényelmesek számodra, hiszen így automatizálható teljesen a vásárlási folyamat a termékek kosárba helyezésétől a számlázásig. 

Az automatizálás mellett további előnyöd, hogy nem fog téged terhelni a készpénz forgalom és az átutalások ellenőrzése, valamint a pénz is hamarabb landol a számládon minthogy becsomagolnád a termékeket. 

Az általunk készített webáruházakba elsősorban ezen fizetési modulokat javasoljuk, de ha neked más igényed van, akkor természetesen egyéb fizetési megoldás integrálására is nyitottak vagyunk. 

 • Simplepay (OTP)
 • Barion
 • Paypal
 • CIB 
 • K&H 
 • Vagy bármelyik szépkártyás fizetési modul (OTP, K&H, MKB) 

Automatikus számlázás webáruházba

Egy webáruház zökkenőmentes üzemeltetéséhez szükséges valamennyi folyamatot automatizálni, így Pl. a számlázást is. A Webrakéta webáruház rendszer elsősorban a Szamlazz.hu online számlázórendszerét ajánlja az automatikus számlázáshoz. Kényelmesen kezelhető, gyors, megbízható és még a könyvelődnek is adhatsz jogosultságot a kimenő számlák kezeléséhez, amivel újabb adminisztrációs terhet dobsz le a válladról. 

Természetesen amennyiben más számlázóprogramot szeretnél integráltatni a webáruházadba, attől sem zárkózunk el. 

Hogyan működik? 

 • Bankkártyával való fizetés esetén, a sikeres fizetés után a rendszer azonnal elküldi a teljesítést igazoló E számlát. 
 • Utalásnál a bankok nem adnak visszajelzést a pénz beérkezéséről, így alapértelmezetten a rendszer díjbekérőt küld, és ha a megrendelés státuszát manuálisan "Fizetett" -re állítod, akkor kiküldi a rendszer a teljesítést igazoló számlát. 
 • Utalás egyéb megoldás, ami automatizálható: Amennyiben Pl. a Simplepay (OTP) szolgáltatását választod, akkor ők tudnak lehetőséget biztosítani az átutalások kezelésére (rajtik keresztül megy át a pénz) és így ők tudnak visszajelzést adni a webáruháznak a fizetés megtörténtéről, mely alapján automatikusan kiállításra és elküldésre kerül a számla. 
 • Utánvétes fizetés esetén a megrendelés státuszát manuálisan "Fizetett" -re állítod, akkor kiküldi a rendszer a teljesítést igazoló számlát. 

A sikeres kereső optimalizálás több szempont alapján épül fel, de mindennek az alapja a megfelelően leprogramozott webáruház. Ezért az általunk készített webáruházak esetében elsődleges szempontokat képeznek a: 

 • Google iránymutatásai.
 • Az évek alatt megszerzett saját tapasztalataink, melyeket többszáz weboldal elkészítése során szereztünk meg,
 • Valamint a hazai és nemzetközi SEO szakemberek tapasztalatait és iránymutatásait is folyamatosan figyelemmel kísérünk. 

A Webrakéta tartalomkezelő rendszer a menüpontok és a tartalmak függvényében automatikusan beállítja a kereső optimalizálási szempontok szerint fontos információkat a forráskódban, de ezek manuálisan is mind felülbírálhatóak, illetve kiegészíthetőek. Pl: Intelligens URL -ek használata, HEAD elemek automatikus beállítása, címkézési lehetőségek, képaláírások használata, automatikus Google sitemap XML generálása, stb. 

Vágjunk bele!

Webáruház szakértőnk készen áll, kérj díjmentes árajánlatot!

Hívj minket

+36 (30) 37 38 706

 • 15év + Webáruház készítés tapasztalat
 • 900 Webfejlesztési projekt
 • Komplex online marketing támogatás