Webáruház készítés

Fókuszban a felhasználó

Több mint 15 év és közel 1.000 megvalósított projekt tapasztalatát használjuk fel annak érdekében, hogy neked is sikeressé tegyük az online ügyfélszerzésedet! 

A webáruház elkészítése során a legújabb online marketing trendeket alkalmazzuk, melyek segítségével jelentősen, akár 30% -al megnövelheted a vásárlások kosárértékét, ezáltal a vállalkozásod teljes bevételét! 

Edward de Bono: Az egyszerű dolgokat könnyű használni, de nehéz megtervezni.

Egyszerű és költséghatékony lesz neked!

Olyan tartalomkezelő rendszert biztosítunk a webáruházadhoz, melynek használata:
"Egyszerű, mint egy gyerekjáték!"
Ha tudsz Word -et használni, vagy E-mailt írni, ez sem fog gondot jelenteni! A webáruház (és a tartalomkezelő rendszer is) nagyon gyors betöltődésű, nem kell várakozz ha adminisztrálni akarsz. Optimalizálva van asztali számítógépekre, teblettekre és mobiltelefonokra is, így ha útközbben kell utánanézz egy megrendelésnek, ez sem fog gondot jelenteni számodra! 

A termékek egyszerűen adminisztrálhatóak, akár 20 képet is feltölthetsz egyetlen kattintással, melyeket a webáruház automatikusan méretez és optimalizál a háttérben. 

Webáruház készítés

A kosárértékeket növelheted az upsell és a cross sell ajánlatok használatával, melyek adminisztrálása hihetetlen egyszerű és dinamikus. A további vásárlások ösztönzésének érdekében a webáruházad lehetővé teheti az ügyfeleidnek, hogy a vásárlások alkalmával virtuális pénzt gyűjtsenek, melyeket elkölthetnek a későbbi vásárlások alkalmával. 

A webáruházadat játékossá is teheted! Ugyanis szerencsekerék modulunk segítségével kedvezményeket vagy ajándék tárgyakat is kisorsolhatsz az ügyfeleidnek. 

És hogy ne csak pénzt keress a webáruházaddal, mi még spórolunk is neked! 

Olyan dinamikus termékrögzítési lehetőségeket alakítottunk ki, melyek használatával nem kell plusz költségeket fizess az egyedi termékajánlataid megjelenítéséhez, mert ezek bármikor beállíthatóak a termék kezelő modulban. A dinamikusan használható kupon és vásárlási kedvezmény modulokért nem kell több százezer forintot fizess pluszban, mert ezeket nálunk az alap webáruház rendszer is tartalmazza! 

Imádni fogja a vásárlód, és vissza fog térni!

Hiszünk abban hogy a webergonómiai (felhasználók viselkedését vizsgáló tudomány) szempontok alapján elkészített webáruházakban a felhasználóknak élmény a vásárlás.

Olyan egységesen kialakított lapstílusokat és vásárlási folyamatokat alkotunk, melyek esztétikus megjelenést biztosítanak, és egyaránt megfelelnek a megrendelői elvárásoknak (Neked) és a felhasználói igényeknek. Mindeközben a legújabb technológiai és marketing  lehetőségeket építjük a webáruházadba, annak érdekében, hogy egyenes utat biztosítsunk számodra a piacvezetői hely megszerzéséhez. 

 

webáruház készítés

Elsődleges szempont a webáruházak készítése során, hogy

  • nagyon gyors betöltődésű legyen, 
  • hitelesített, (SSL tanúsítvánnyal ellátott.)
  • mobiltelefonokról, tablettekről és asztali számítógépekről is élmény legyen a vásárlás,
  • kosárérték növelő és újra vásárlásra ösztönző elemeket használunk annak érdekében, hogy 
    a céged több bevételre és magasabb profitra tegyen szert. 

Szeretni fogja a Google!

A sikeres kereső optimalizálás több szempont alapján épül fel, de mindennek az alapja a megfelelően leprogramozott webáruház. Ezért az általunk készített webáruházak esetében elsődleges szempontokat képeznek a: 

  • Google iránymutatásai.
  • Az évek alatt megszerzett saját tapasztalataink, melyeket többszáz weboldal elkészítése során szereztünk meg,
  • Valamint a hazai és nemzetközi SEO szakemberek tapasztalatait és iránymutatásait is folyamatosan figyelemmel kísérünk. 

A Webrakéta tartalomkezelő rendszer a menüpontok és a tartalmak függvényében automatikusan beállítja a kereső optimalizálási szempontok szerint fontos információkat a forráskódban, de ezek manuálisan is mind felülbírálhatóak, illetve kiegészíthetőek. Pl: Intelligens URL -ek használata, HEAD elemek automatikus beállítása, címkézési lehetőségek, képaláírások használata, automatikus Google sitemap XML generálása, stb.