https://www.traditionrolex.com/27

Dr. Andrássy Gábor kardiológus

https://www.traditionrolex.com/27

weboldal készítés

Dr. Andrássy Gábor kardiológus

Ügyfél Dr. Andrássy Gábor

Kategória Weboldal

Dátum 2023

Weboldal kardiologia-buda.hu

Dr. Andrássy Gábor kardiológus számára elengedhetetlen a megfelelő minőségű online jelenlét, hiszen az egészségügyi szolgáltatók számára a digitális térben történő megjelenés és kommunikáció alapkövetelmény.

 

A betegek első sorban az online térben keresnek megoldást egészségügyi problémáikra.

 

Az online keresők, mint pl a Google, vagy Yahoo, vagy a Bing, valamint a fórumok, blogok és közösségi média platformok az első megállóhelyek, amikor valaki egészségügyi kérdésekkel szembesül.

A betegek sok esetben szükségesnek érzik, hogy előzetesen tájékozódjanak az egészségügyi problémájukról, mielőtt felkeresnék a szakorvost.

 

Ezzel párhuzamosan az egészségügyi szolgáltatóknak is elengedhetetlen az online térben történő jelenlét, hogy elérjék a betegeket és megfelelően bemutassák szolgáltatásaikat.

Az online keresőkben való természetes találatok és a Google Ads fizetett hirdetések lehetővé teszik, hogy az egészségügyi szolgáltatók a megfelelő kulcsszavakra optimalizált tartalmat és hirdetéseket jelenítsenek meg a potenciális betegeknek.

Ennek eredményeként az érintettek egyszerűbben találják meg a keresett szakembereket és szolgáltatásokat az interneten keresztül.

 

A megfelelő kereső optimalizálással és Google Ads kampányok segítségével a betegek könnyedén megtalálhatják Andrássy Dr. -t aki szakmai hozzáértéssel és minőségi ellátással tud segíteni betegein, akár online konzultációval is.

 

A Google Ads hirdetések felépítése és kezelése azonban nem egyszerű feladat és különösen az egészségügyi szolgáltatók számára jelent kihívást a Google és a Facebook speciális szabályozásai miatt.

A megfelelő kulcsszavak és hirdetési formátumok kiválasztása, az érdeklődők célzott elérése és az eredmények elemzése mind fontos feladatok, amelyeket szakértői támogatással lehet hatékonyan végrehajtani.

 

Az általunk nyújtott kereső optimalizálási és Google Ads kampány kezelési szolgáltatások segítségével a kardiológus szakember hatékonyan éri el a célközönségét, növelhetik az online jelenlétét és bővíti az ügyfélkörét.

A webergonómiai szempontok szerint strukturált, mobiltelefonokon, tábla gépeken és asztali számítógépeken egyarán felhasználóbarát weboldal lehetőséget biztosít arra, hogy a Dr. bemutassa szolgáltatásait, szakértelmét és hozzáállását az ügyfelek számára.

 

A weboldal nem csak az ügyfélszerzést segíti elő, hanem a személyes márka imázs felépítéséért is felelős.

 

A két nyelvű (magyar / angol) weboldalba online időpontfoglaló rendszert integráltunk, amely csökkenti az adminisztrációs terheket, növeli az ügyfélkapcsolatok minőségét és lehetővé teszi a betegek számára, hogy könnyedén és gyorsan foglaljanak időpontot a kardiológus szakrendelésre.

Hívás most! (H-P: 8:00 - 15:30)

A jó weboldal akkor is dolgozik, amikor Te alszol!