Hegesztéstechnikai webáruház készítés

Hegesztéstechnikai
webáruház készítés

Ügyfél TAWELD Hegesztéstechnika Kft

Kategória Webáruház

Dátum 2023

Weboldal hegesztopisztoly.hu/

A Taweld Hegesztéstechnika Kft részére készítettünk egyedi fejlesztésű webáruházat termékeik értékesítésére. Az együttműködés már több mint 10 éve töretlen, de 2023 ban új webáruházat készítettünk ügyfelünk számára. (Az előző webáruház 10 éven keresztül biztosította az Online értékesítést.) 

 

Az új webáruház kapcsán modernizáltuk a dizájnt és fejlesztettük a vásárlási folyamatokat, bővítettük a belső adminisztrációs lehetőségeket és frissítettük a keresőoptimalizálási beállításokat.

 

A webáruház online bankkártyás fizetéssel és automatikus számlázásal teszi kényelmesebbé a tranzakciókat a megrendelőknek és a webáruház üzemeltetőjének egyaránt.  

 

A legjobb webáruház, a legnagyszerűbb termékekkel sem képes kimagasló teljesítményt nyújtani, ha az nincs reklámozva, ezért a többcsatornás marketinggel is segítjük ügyfelünk értékesítését. 

 

A webáruház keresőoptimalizált kielekítású, a termékei a hirdetve vannak a Google Ads rendszerében a Google Merchant Center segítségével, a Google Analytics méri az E kereskedelmi adatokat, valamint a termékek exportálva vannak árösszehasonlító oldalakra is. 

 

Amennyiben Te is szeretnél egy hatékony webáruházat beindítani, ne habozz! Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma! 

Hívás most! (H-P: 8:00 - 15:30)

A jó weboldal akkor is dolgozik, amikor Te alszol!