https://www.traditionrolex.com/27

Weboldal Ingatlanfejlesztő Kft -nek

https://www.traditionrolex.com/27

Építőipari weboldal készítés

Weboldal Ingatlanfejlesztő Kft -nek

Ügyfél Iconic Team Kft

Kategória Weboldal

Dátum 2023

Weboldal iconicteamkft.hu

Az Iconic Team Ingatlanfejlesztő Kft -nek mint legtöbb ügyfelünknek korábban is volt weboldala, de nem voltak vele megelégedve. A megjelenés nem volt elég harmonikus, a tartalmak összeálításából hiányoztak az összefüggések és ezek kezelése is bonyolult volt. 

 

A megrendeléskor a cél: Egy felhasználóbarát, meggyőző weboldal elkészítése volt, melynek tartalmait a megrendelő is kezelni tudja. 

 

A tartalmak összeállításához javaslatokat biztosítottunk amit a megrendelő kiváló minőségben készített el és adott át, majd ezt követően kidolgoztuk ezek megjelenítését, elrendezését.

 

A weboldalhoz a Webrakéta tartalomkezelő rendszert biztosítottuk, amelynek kezelése  különösebb informatikai ismeretek nélkül is egyszerű, mint egy gyerekjáték. 

 

De hogy még egyszerűbb legyen a tartalomkezelő rendszer megismerése, itt is videós segédanyagokat biztosítottunk ügyfelünk számára, ahol mondjuk és mutatjuk hogyan kell egy új menüpontot, vagy referenciát létrehozni, vagy meglévő tartalmakat módosítani esetleg törölni. 

Hívás most! (H-P: 8:00 - 15:30)

A jó weboldal akkor is dolgozik, amikor Te alszol!