https://www.traditionrolex.com/27

Háztartási eszközök webáruháza

https://www.traditionrolex.com/27

Webáruház készítés

Háztartási eszközök webáruháza

Ügyfél Etihome

Kategória Webáruház

Dátum 2022

Weboldal etihome.hu

A mai digitális korban egy webáruház elengedhetetlen része az üzleti életnek.

 

Az Eti-Home webáruház már korábban is értékesített termékeket online módon, de 2022 -ben úgy döntöttek, hogy a korábbi webáruházukat egy modernebbre cserélik le, amelyet egyedi kéréseik szerint alakítottunk ki. A megrendelőnk XML filban biztosított termék adatokat, amelyek segítségével programozó kollégáink feltöltötték az árukészletet, hogy a webáruház üzemeltetőjének ezzel se legyen gondja.

 

Természetesen ezt követően a termékek kezelését már a webáruház üzemeltetője látja el, hiszen olyan tartalomkezelő rendszert biztosítunk, amelynek segítségével különösebb informatikai ismeretek nélkül is egyszerűen kezelhetőek a termékek, a megrendelések és az egyéb tartalmak is.

 

A tartalomkezelő rendszer megismeréséhez videós segédanyagokat biztosítunk, amelyben mondjuk és mutatjuk mit, hogyan kell csinálni. „Új termék hozzáadásához, kérlek kattints az „ÚJ TERMÉK” gombra.

Olyan, mintha ott ülnénk melletted és ezt bármikor megnézheted, vagy ha új kolléga érkezik fantasztikusan egyszerű lesz a betanításuk.

 

Az Eti-Home webáruházban a vásárlók fizetését egyszerűvé teszi a bankkártyás fizetés, míg az automatikus számlázás a cég adminisztrációs terheit csökkenti. 

Az online fizetési és számlázási lehetőségek ma már alapkövetelmények, mert így az ügyfeleknek nem kell átutalással vagy személyesen fizetniük, emiatt az egész vásárlási folyamat sokkal egyszerűbb és gyorsabb lesz mind az ügyfél, mind pedig az eladó számára.

 

A COVID megjelenésekor több vállalkozás tönkrement azok közül, akik nem rendelkeztek online jelenléttel, míg azok akik már a járvány megjelenésekor is rendelkeztek webáruházzal hihetetlen növekedési pályára léptek csupán néhány hónap alatt.

Az online értékesítési csatorna megnyitása lehetővé teszi, hogy a vásárlók kényelmesen böngésszenek és vásároljanak a termékekből, bármikor és bárhol miközben a vállalkozások egy hihetetlen növekedési potenciál lehetőségét teremtik meg maguknak.

 

A jól felépített webáruház bizalmat sugároz és hűséget alakít ki a vásárlókban, lehetővé téve hogy a vállalkozás értékesítése hatékonyabb legyen és a bevételei hónapról hónapra növekedjenek.

ha Te is webáruház indításán gondolkodsz és szeretnél hosszú távon magad mellett tudni egy megbízható csapatot, akkor ne habozz!

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

Hívás most! (H-P: 8:00 - 15:30)

A jó weboldal akkor is dolgozik, amikor Te alszol!