https://www.traditionrolex.com/27

Csömöri Református Egyházközség

https://www.traditionrolex.com/27

Egyedi weboldal készítés

Csömöri Református Egyházközség

Ügyfél Csömöri Református Egyházközség

Kategória Weboldal

Dátum 2022

Weboldal magvetohaza.hu

A Csömöri Református Egyházközség számára készítettünk egyedi portálrendszert, amely bemutatja a közösség mindennapjait, küldetését és programjait. 

 

A portálrendszer az előbbieken felül bemutat egy, a közösség által összeállított egyedi és lenyűgöző adatbázist azon templomokról, amelyek díszítését festett kazetákkal oldották meg. A temlomokról megtekinthetőek történelmi adatok, szöveges ismertetők és fényképes galériák. 

 

A weboldal további feladata, hogy koncertekre és fenntartásra gyűjtsön adományokat, amelyeket kényelmes bankkártyás fizetés és adminisztrációs terheket csökkentő automatikus bizonylat generálás tesz még kényelmesebbé. 

 

A portál elkészítésekor kiemelt cél volt az is, hogy a tartalmakat a megrendelő egyszerűen kezelhesse, akár különösebb informatikai ismeretek nélkül is. A rendszer megismerését segéd videókkal támogattuk, amelyekben mondjuk és mutatjuk milyen lehetőségek vannak. Ezek bármikor megtekinthetőek a felhasználó számára, de ésőbb egy új kolléga betanítása sem lesz probléma, vagy adminisztrációs teher.

 

Amennyiben neked is van egy küldetésed, amelynek sikerét egyedi fejlesztésű weboldal, vagy portál rendszer tehetne népszerűbbé és sikeresbbé, ne habozz! 

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy kérj tőlünk visszahívást a kapcsolat menüpontban!

Hívás most! (H-P: 8:00 - 15:30)

A jó weboldal akkor is dolgozik, amikor Te alszol!