https://www.traditionrolex.com/27

Autómentő vállalkozás weboldala

https://www.traditionrolex.com/27

Autómentés weboldal készítés

Autómentő vállalkozás weboldala

Ügyfél 24 Autómentés, Tűzkő Zsolt

Kategória Weboldal

Dátum 2022

Weboldal 24automentes.hu/

A 24 autómentés vállalkozás olyan szolgáltatásokat nyújt, amelyre azonnal szüksége van a bajba jutott autó tulajdonosoknak és sofőröknek.

 

Ezért fontos volt, hogy a weboldal mentes legyen a bőlére eresztett, sallangos tartalmaktól, mégis informatív és meggyőző legyen a weboldal látogatóinak.

 

Tekintettel arra, hogy egy gyorsszervizről van szó amelynél nem nem vizsgálódnak hosszasan a látogatók, nem keresgélnek az első 5 - 10 - 15 találatban, nem volt cél a keresőoptimalizálás. Ebbena  témakörben a keresők általában az első 4 találatból választanak, amely helyeket a Google Ads fizetett hirdetések foglalnak el, ezért az elsődleges ügyfélszerzést ez a hirdetés rendszer biztosítja, amit szintn kollégáink menedzselnek minden terhet levéve az ügyfél válláról. 

 

A weboldal tartalmai akár tartalomkezelő rendszerből is egyszerűen kezelhetőek, akárcsak egy gyerekjáték, de ha az ügyfél azt szeretné hogy mi módosítsuk a tartalmakat, akkor természetesen abban is állunk rendelkezésére. 

 

Neked is szükséged van egy egyszerű, gyors és meggyőző weboldalra, akár Google Ads kampány menedzsmenttel? 

 

Akkor ne habozz, hívj minket még ma, vagy kérd díjmentes ajánlatunkat, amelyet egy munkanapon belül megküldünk és amihez javaslatokat is biztosítunk!

Hívás most! (H-P: 8:00 - 15:30)

A jó weboldal akkor is dolgozik, amikor Te alszol!