https://www.traditionrolex.com/27

Apartmanos weboldal készítés

https://www.traditionrolex.com/27

Trió apartman weboldal készítés

Apartmanos weboldal készítés

Ügyfél Trió apartman

Kategória Weboldal

Dátum 2022

Weboldal trioapartman.hu/

A gyulai Trió apartman számára készítettünk egyszerűen áttekinthető, felhasználóbarát apartmanos weboldalt. 

 

A cél a letisztult, könnyen áttekinthető megjelenés volt, amelyen az apartman bemutathatja a szolgáltatásait és ismerteheti Gyula város látványosságait. 

 

A weboldalon leadhatóak érdeklődések, amelyen megadhatóak a személyes adatok a tervezett érkezés és távozás ideje. A formon megadott adatokat megkapja emailben az apartman üzemeltetője, másolatot kap az érdeklődő és adatbázisba is mentésre kerülnek, így azok egyszerűen visszatekinthetőek, kezelhetőek az üzemeltető számára. 

 

A weboldal tartalmai egyszerűen kezelhetőek adminisztrációs felületből, különösebb informatikai ismeretek nélkül is, de hogy még kényelmesebbé tegyük a tartalomkezelési lehetőségeket segéd videókat is biztosítottunk ennek megismeréséhez. 

 

A Webrakéta weboldal további előnye, a nyílt forráskódú weboldalakkal szemben, hogy nincsenek kötelező karbantartási költségek, csak a domain és a webtárhely éves díjaival kell tervezni az elkészülést követően. 

 

Amennyiben neked is szükséged van egy hasonló, ügyfélszerző weboldalra amelyen bemutathatod apartmanodat, vagy más szolgáltatásaidat, hívj minket telefonon, vagy kérd ajánlatunkat!

Hívás most! (H-P: 8:00 - 15:30)

A jó weboldal akkor is dolgozik, amikor Te alszol!