Marketing szövegírás

Ki írjon szöveget a weboldaladra?

A weboldal elkészítése során az egyik legnagyobb kihívás a vállalkozók számára, hogy milyen tartalmak kerüljenek a weboldalra? 

 • Ki írjon szöveget, mennyit, miről, tegeződve, vagy magázódva? 
 • Milyen képeket tegyünk fel a honlapra? Saját készítésűeket, spontánakat vagy előre beállítottakat, esetleg vásároljunk jogtiszta stock fotókat? 
 • Készítsünk e videókat és ha igen akkor milyen hosszúakat, mit mutassunk be rajtuk, kik szerepeljenek benne, stb? 

Segítünk a marketing szövegek megírásában!

Bármilyen tartalmak is kerülnek a weboldaladra egy biztos. Szövegekre szükséged van mégpedig nem is akármilyenekre! 
 • Bizalomépítőnek és meggyőzőnek kell legyenek. 
 • Könnyen olvashatóaknak és érthetőeknek. 
 • Meg kell feleljenek a kereső optimalizációs irányelveknek. 

Sok a duma nem kell ide marketing szöveg!!!???

Mi emberek szinte mindannyian érzelmi központúak vagyunk. (Az is akin nem látszik..) A statisztikák és vélemények szerint legalább 97% -unk, de a maradék 3% olyan mint Kalambo felesége. Mindenki halott már róla, de még senki sem látta... :-) 

Hiába van neked a legjobb terméked, vagy a leghasznosabb szolgáltatásod. Amennyiben nem tudod meggyőzni erről a látogatóidat, akkor nem a Te megoldásaidat fogják választani, hanem a konkurensedét, aki lehet hogy jóval rosszabb termékeket kínál, de sokkal jobb a marketing szövege...

Amikor elakarunk adni valamit, akkor a vásárlók többsége ellen áll. Jogosan kétkednek és gyanakodnak, mert már annyi kellemetlen tapasztalatuk volt... Nem érnek rá, nem érdekli őket hogy mit akarsz mondani és nem is értik a szakszavaidat...

De ha megismered őket és a vágyaikat, ha a szívükhöz tudsz szólni akkor megtudod őket győzni! 

Úgy kell megfogalmazni a mondani valódat hogy azt a laikusok is megértsék, mindent egyértelműen kell közölj és megkell értesd a látogatóiddal, hogy nincs mit kockáztatniuk! 

Senki nem fog tőled vásárolni!

Marketing szövegírás

Csak azért mert volt egy ütős címsorod a Google Ads hirdetésben, vagy egy szórólapon. 

 • Vagy azért mert van egy szép weboldalad. 
 • Vagy mert Te azzal dicsekeszel saját magadról, hogy mennyire jó vagy! 
 • Vagy azért mert tényleg jó a terméked vagy a szolgáltatásod... 

Viszont az érdeklőid kedvet fognak kapni a vásárláshoz, ha a megfelelő időben és a megfelelő helyen megígéred nekik oda illő szavakkal, hogy megfogod oldani a problémájukat és kifogod elégíteni a vágyaikat. Ha úgy fogod eléjük tálalni a termékeidet és a szolgáltatásaidat hogy kihézve vággyák, hogy megkaphassák. Ha olyan vásárt kínálsz amellyel semmit nem kockáztatnak viszont annál többet nyerhetnek. 

És ha megérted a kétségeiket, nem várod el tűlük hogy hozzád hasonlóan értsenek a mesterségedhez. És végül ha minden kérdésükre érthető és őszinte választ adsz! 

Nálatok kiírja a marketing szöveget?

Kérlek segítsd a munkánkat névtelen szavazással! A Te válallkozásodban ki írja (vagy fogja írni) a marketing szövegeket? Házon belül írjátok meg, vagy profi szövegírót biztok meg a feladattal? 

%

Mi oldjuk meg!

%

Profira bízzuk!

Légy hatással az olvasóidra!

Hogyan tudunk neked segíteni a megfelelő marketing szövegek megírásában?

Azt fontos tudni hogy mi soha nem tudnánk nálad jobb szövegeket írni a mesterségedről, hiszen mi ahhoz nem értünk. De ha megvannak az alapinformációk akkor megfelelőbben tudjuk tálalni a mondanivalódat úgy hogy az csábító legyen a vevő jelöltjeidnek és a Googlke is szeresse. Nem számít mi a foglalkozásod, burkoló vagy, cukrász, asztalos mester, mérnök, vagy munkaerő közvetítő. Számos válallkozásnak segítettünk már megírni a marketing szövegeket: 

 • Weboldalra, 
 • webáruházba termékekhez, 
 • Szolgáltatások bemutatására, 
 • videókba, 
 • landing page oldalakra
 • sales oldalarak, 

de a vállalkozóra mindig szükség volt, hogy amit leírunk az szakmailag is helytálló legyen és a válallkozó értékeit is képviselje. 

A megfelelő marketingszövegeket Te magad is megtudod írni, hiszen erről a témáról számos blog bejegyzés olvasható, könyveket lehet kapni és tanfolyamokon lehet részt venni. De ha nincs erre időd, vagy nem akarsz erre időt fordítani, akkor tudunk neked segíteni! 

Mert Te megérdemled!

SzövegírásValószínűleg a gondolataid éjjel / nappal a vállalkozásod körül forognak, Hogyan tudnál jobbat adni az embereknek, hogyan tudnál alacsonyabb költséggel termelni és magasabb profitot elérni, hogy neked és a kollégáidnak is jó legyen, az ügyfeleid pedig a legjobbat kapják! 

És akkor most neked kellene megtanulni marketing szöveget írni?

A weboldalad teljes szöveges tartalmát összeállítani, landing page -re LEAD generáló és SALES oldalakra értékesítő szövegeket fogalmazni? Google Ads és Facebook reklámcímeket kitalálni? Valjuk be a válallkozók 90% nak erre se ideje, se energiája, se affinitása nincs és miért is legyen??? 

Talán neked sincs. Képzeld csak el! 

A többség nem keres segítséget aki feltöltené a weboldalát meggyőző és bizalomépítő tartalmakkal. Landing és SALES oldal minek, ha még a bemutatkozás és a szolgáltatások sincsenek kielégítően megfogalmazva? De azért valaminek történnie kell hiszen ha valaki kifizetett többszázezer forintot a weboldalra, futnak a Google Ads hirdetései, melyeknek a címszavait is csak este lefekvés előtt dobta össze, akkor valaminek történnie kell... 

Igen történik is, de általában csalódás, kiábrándultság, lemondás... 

Amennyiben nincsenek érzelmekre ható, őszinte tartalmak fogalmazva a weboldaldra nem fognak jönni az ajánlatkérések, a megrendelések és a Google sem fog előrébb sorolni. Ha nincsenek tartalmak a weboldaladon nem csak weboldal elkészítésének költsége lesz kidobott pénz, de hirdetésekre szánt összeg nagyrésze is mehet a levesbe... 

Ennek nem kell így lennie!

A weboldalad mellé rendeld meg a marketing szövegírás szolgáltatásunkat is, és ne ess abba a hibába amibe a többség! Egyeztetünk veled mik az alapértékeid, miben vagy jobb mint a konkrenseid, mit tapsztalsz a jelenlegi ügyfeleid miért téged választottak és miért nem a konurenseidet? 

Amennyiben nem szeretsz gépelni, még írnod sem kell! 

Beszélhetünk telefonon, vagy személyesen az irodádban. Kérdéseket teszünk fel és jegyzetelünk, segítünk az ötletelésben és levesszük a válladról a szövegírás és a tartalomépítés terhét! 

Ne halogasd a tartalomépítést, hiszen ennek hiánya nem csak rövidtávon okozhat kárt a vállalkozásodnak, de a hosszútávú terveidet is visszavetheti! 

Keress minket bizalommal, állunk rendelkezésedre!