Bemutatkozás

Üdvözöllek!

Kiss Ernő vagyok Internetes értékesítési specialista, webmarketing tanácsadó és a Webrakéta Kft. ügyvezetője. 

Csapatunkkal hosszú távon nyújtunk kreatív megoldásokat ügyfeleinknek, az Internetes ügyfélszerzéshez. Weboldalakat, webáruházakat és ügyfélkezelő rendszereket (CRM) programozunk bevált módszerekkel, egyedi igények szerint. A programozás mellett gondoskodunk a domain regisztrációról és a webtárhely biztosításáról is, így nem szükséges több szolgáltatóval szerződj.

Mi vállalunk felelőséget a teljes Internetes megjelenésedért!

A weboldalak és a webáruházak sikerét marketing szolgáltatásaink biztosítják, melyekben komplex segítséget tudunk nyújtani a vállalkozásodnak.

 

Weboldal készítés
Webrakéta Kft, weblap készítés forgatáson a csapat
Honlapkészítés forgatáson a Webrakéta Kft. naplementekor.

Miben tudunk segíteni?

A munka folyamán díjmentesen biztosítunk olyan komplex, személyre szabott javaslatokat, melyek figyelembe vételével megelőzheted a konkurenciádat az alábbiakban: 

 • Nagyobb bizalmat építhetsz fel a termékeid, szolgáltatásaid iránt érdeklődőkben. 
 • Kedvezőbb találati helyeket érhetsz el a Google természetes találati listájában.  
 • Kedvezőbb díjon hirdethetsz a Google Ads (Korábban Adwords) fizettet hivatkozásokban. 
 • Nagyobb számban konvertálhatsz, jobb minőségű ügyfeleket.

Miért válassz minket?

Nálunk nem leszel kísérleti nyúl! Olyan megoldásokat biztosítunk számodra, amelyek már másoknak is pénzt hoztak!

 • Több mint 15 éve foglalkozunk weboldalak, webáruházak, portálok készítésével és online marketing támogatásával.
 • Közel 1.000 projektet valósítottunk meg sikerrel és ezt a rengeteg tapasztalatot és tudást tudjuk neked felkínálni annak érdekében, hogy megtöbbszörözd vállalkozásod bevételeit!
 • Valamennyi hazai marketing rendezvényen részt veszünk és figyelemmel kísérjük a nemzetközi trendeket.

Szolgáltatásaink

Az Internetes ügyfélszerzéshez  valamennyi megoldást biztosítani tudjuk számodra, így nem szükséges több szolgáltatóval is kapcsolatot tartanod egyszerre. Bármilyen egyedi igényű webes programozási feladatot eltudunk vállalni rövid határidővel és garanciával. A programozás és az online marketing mellett biztosítani tudjuk számodra a domain és a webtárhely üzemeltetését is!

Programozás

 • Weboldal készítés
 • Webáruház készítés 
 • Ügyfélkezelő rendszer programozása (CRM)

Online marketing

 • Google ADS hirdetések létrehozása, kezelése (KOrábban adwords) 
 • Facebook hirdetések létrehozása, kezelése. 
 • Kereső optimalizálás
 • Komplex online marketing tanácsadás
 • COACH 

Kiss Ernő az üzleti életben.

Az üzleti élet és a munka világa igen korán elkezdett érdekelni.  

Körülbelül 12 éves koromban a cseresznyefáinkról leszüreteltem a cseresznyét, majd kiporcióztam fél kilós és kilós adagokba. Tudtam hogy a kötött árú gyárban 14 órig tart a műszak, így ebben az időpontban nap mint nap megjelentem a gyár kijáratánál, és a haza induló munkás asszonyoknak percek alatt eladtam a teljes kiszállított mennyiséget.

Már akkor imádtam kapcsolatot építeni és értékesíteni!  

így az arra fogékonyaknak a délutáni csemege mellett, előrendelést vettem fel a befőzni való nagyobb adagok megvásárlására is. 

16 -17 éves lehettem, amikor Magyarországon megjelentek a használt nyugati tévék és számítógépek és az elsők között csaptam le erre a lehetőségre is. Először a kerékpárom csomagtartóján szállítottam haza az értékesítésre szánt műszaki cikkeket, de 2 - 3 hét múlva már sofőrt kellett fogadnom a nagyobb mennyiség elszállítására. 

Weboldalak készítésével 2000 januárjában kezdtem el foglalkozni egy szerencsés víziónak köszönhetően. Hamar kiderült hogy erre a szolgáltatásra óriási igény lesz, ezért felépítettem egy hatékonyan működő csapatot és kialakítottam egy szakmai közösséget. 

Több üzletben is volt és van érdekeltségem és sokmindent kipróbáltam már. De természetesen rengeteg dologhoz nem értek. (Sem én, sem a csapatom.) Pl: Nem érünk az autószereléshez, a házépítéshez, a villamosipari berendezésekhez, a gyógyításhoz stb. 

Viszont egyvalamihez nagyon értünk!

Ahhoz hogy bármivel is foglalkozol, tudunk Neked segíteni a szolgáltatásaid illetve a termékeid hatékony értékesítéséhez az Internet segítségével!

Neked is tudunk segíteni!

Ha olyan kis, vagy közepes válallkozásod van, amely havonta MINIMUM 1.000.000 Ft bevételre szeretne szert tenni az Internetről.

Kiss Ernő a magánéletben

Kiss ErnőBékéscsabán születtem, jelenleg a budapesti agglomerációban élek fantasztikus feleségemmel, Erikával és nagyszerű gyermekeinkkel Bálinttal és Simonnal. 

Tinédzser korom óta sportolok. Elsősorban a súlyzós erőedzéseket, valamint a saját testsúlyos tréningeket részesítem előnyben.

Nyaranta heti 3 -4 alkalommal 10 – 15 km es távokat futok és ha időm engedi, akkor szívesen kerékpározok, kajakozok.

A családommal a nyári és őszi hónapokban túrázási szenvedélyünknek élünk. Nagy szeretettel látogatjuk a hazai hegyeket, a Tátrát és az Alpokot egyaránt.

 

Kiss Ernő

Korábban gyakran látogattuk a hazai vizeket is. Ilyenkor horgásztunk, kajakoztunk és a szabadtűzi sütés főzés öröméinek éltünk. (Ez most átmenetileg szünetel, mert a gyermekeink 1 - 3 évesek, így a vízparti programok most háttérbe szorultak...) :-)