Munkafolyamat

01

Egyeztetés, igényfelmérés

Telefonos és e-mailes egyeztetés alapján, felmérjük az igényeidet mi az ami számodra a legfonotosabb, mi az amivel segíthetjük a hatékony Internetes jelenlétedet.

Egy online kérdőív és Internetes kutatás segítségével felmérjük a konkurenciáidat és javaslatokat teszünk, hogyan építsünk hatékonyabb Internetes ügyfélszerzést, mint amilyennel a versenytársaid rendelkeznek.

Egyeztetés, igényfelmérés
Process Line
Ajánlatadás
02

Ajánlatadás

A személyes, vagy online egyeztetés alapján összeállítjuk milyen képességekel kell rendelkezzen a weboldalad, webáruházad, vagy az ügyfélkezelő rendszered. (Pl.: Ajánlatkérő funkciók, titkosított tartalmak kezelése, értékesítési folyamat kezelő, ügyfélkezelő rendszer (CRM) beépítése, bankkártyás fizetési lehetőségek, számlázó rendszer, előfizetéseket kezelő rendszer, kilépési popup ablakok, online chat -ek beépítése, Google Adwords hirdetések beálítása, Facebook hirdetések beállítása, kereső optimalizálás, stb.) 

Majd ezek alapján opcionálisan összeállított ajánlatot küldünk számodra. 

Process Line
03

Szerződéskötés

E-mailben küldjük el az Általános szerződési feltételeket és az ajánlatot, mely a szerződés melléklete lesz. A mellékletben szükséges kiválasztani, hogy mely szolgáltatásokat kívánod igénybe venni és milyen fizetési módot választasz. A szerződéseket aláírva, bélyegezve szükséges visszajuttatni számunkra szkennelve. Ezt követően megküldjük az általunk is aláírt példányokat és az előlegről szóló díjbekérőt.

A díjbekérő kiegyenlítését követően, számla rendszerünk megküldi az E számlát és a következő munkanapon megkezdjük a munkát. 

Szerződéskötés
Process Line
Tervezés, dizájn választás
04

Tervezés, dizájn választás

A weboldal, vagy webáruház működését az egyeztetések alapján stratégiailag megtervezzük. A vállalkozásod tevékenységeihez, céljaihoz és a tartalmaidhoz megfelelő dizájn szerkezetekre teszünk javaslatokat. A kiválasztott dizájn szerkezetet a céged arculati világához igazítjuk, tökéletesítjük a felbontásfüggetlen megjelenítéshez. 

(Mobiltelefonokon, tabletteken, laptopokon és nagyképernyős monitorokon is kiváló felhasználói élményt nyújtunk az érdeklődőid számára.) 

Process Line
05

Programozás

A kiválasztott és személyre szabott dizájn mögé a Webrakéta tartalomkezelő / webáruház / ügyfélkezelő (CRM) rendszert programozzuk le.

Ennek segítségével az újabb tartalmak feltöltése, a meglévőek szerkesztése, webáruház esetén a termékek és a megrendelések kezelése, CRM rendszer esetén az ügyfelek kezelése, egyszerű lesz mint a gyerekjáték! 

Programozás
Process Line
Tartalomfeltöltés
06

Tartalomfeltöltés

Az általad digitális formában biztosított tartalmakat (Szövegek Word file -ban, képek JPG és / vagy PNG formátumban) feltöltjük a weboldaladra, így
egy ügyfélszerzésre KÉSZ weboldalt tudunk átadni számodra. (Ettől függetlenül Te magad is bármikor fogod tudni szerkeszteni, bővíteni a weboldalad tartalmait.)

A tartalomkezelő rendszer használata olyan egyszerű, mint egy egyerekjáték, de videós segédanyagokkal is segítjuk a megismerését, ahol "Mondjuk és mutatjuk!" mit hogyan kell szerkeszteni, vagy feltölteni. 

Process Line
07

Tesztelés

Az elkészült webes szoftvert teszteljük mobiltelefonokon, tabletteken és asztali számítógépeken egyaránt, valamint a legnépszerűbb böngészőkben is, hogy átadás után ne merülhessen fel probléma sem a működésben, sem a megjelenítésben. 

Tesztelés
Process Line
Átadás
08

Átadás

A tesztelés után a weboldaladat / webáruházadat bemutatjuk megtekintésre és ellenőrzésre. Amennyiben bármilyen rendellenességet tapasztalsz, azt azonnal módosítjuk / javítjuk. Az átadást követően indulhat is az Online kampányok kialakítása és
a weboldal / webáruház megkezdheti a munkáját, az Internetes ügyfélszerzést!

Process Line
09

Folyamatos rendelkezésre állás

A weboldal, webáruház elkészülését követően nem szakad meg a kapcsolat! Folyamatosan állunk a rendelkezésedre, ha bármilyen kérdésed merül fel, ha új fejlesztési igényeid lesznek, vagy ha szeretnéd hogy segítsünk az online marketing kampányaid beállításaiban és / vagy üzemeltetésében. 

Hosszú távon állunk a rendelkezésedre!

Folyamatos rendelkezésre állás