Garancia

Neked semmit nem kell kockáztatnod!

100% pénz visszafizetési garanciát vállalunk!

Bizalom

Weboldalkészítés garanciaIgen széles skálán mozognak a szolgáltatási díjak a weboldal készítés, webáruház készítés, egyéb programozási feladatok és az online marketing területén. Laikusként nehéz lehet eldönteni, hogy
mi a reális díj, egy minőségi szolgáltatás elkészítésért. Legtöbb ügyfelünk éppen emiatt, már egy, vagy több sikertelen próbálkozás után talált meg minket, és kértek tőlünk segítséget az Internetes ügyfélszerzésük hatékonnyá tételéhez.

Hosszú távon tervezünk veled és az általad képviselt vállalkozással! Éppen ezért nem szeretnénk, hogy azt érezd, velünk bármit is kockáztatsz. A Webrakéta Kft. a törvényi kötelezettségeken felül is, garanciát vállal a szolgáltatásaira, hogy NEKED semmit ne kelljen kockáztatnod! 

Garancia a dizájnra

Amennyiben nem tudunk olyan dizájnszerkezetet bemutatni, amely a számodra tetsző úgy
a befizetett díj teljes összegét visszautaljuk, bizonygatás és magyarázkodások nélkül. A dizájnszerkezet kiválasztását / elfogadását e-mailben kérjük megerősíteni a javaslatok alapján.

A kiválasztott dizájnszerkezetet igazítjuk vállalkozásod színvilágához, a megjeleníteni kívánt tartalmakhoz, majd ebbe építjük be az egyedi arculati elemeket is.

Garancia a határidőre

Amennyiben az ajánlatban vállalt határidőn belül nem készülne el a weboldalad úgy
a befizetett összeg 100 % -át visszautaljuk, de a weboldal a Te tulajdonod marad! A határidők betartásához természetesen a 2 fél kölcsönös együttműködése szükséges.