Remarketing

Kiss ErnőKiss Ernő2018. május 2.
Remarketing

A remarketing egy olyan érdeklődésen alapuló hirdetés célzási megoldás, mellyel a korábbi látogatóidnak jeleníthetsz meg ajánlatokat.

A weboldalak látogatóinak jelentős többsége ajánlatkérés, megrendelés, sőt kapcsolatfelvétel nélkül távozik. Ennek az egyik oka, hogy a látogatásukkor még csak érdeklődési fázisban vannak, majd csak később jutnak el a döntési szakaszig.

Lehet, hogy az adott látogató a Te weboldaladon talált olyan információkat, melyek segítenek a döntés meghozatalában, de mire eljut a döntési szakaszig, már nem is tudja hol olvasta ezeket. Így viszont gyakorlatilag a konkurenseidnek készíted elő a már döntéshozatalra kész érdeklődőt, aki alig várja, hogy elköltse a pénzét, de nem nálad…

A remarketing segítségével „megcímkézheted” a látogatóidat és a számukra hirdetéseket jeleníthetsz meg, amivel visszahívhatod őket a weboldaladra és így újabb lehetőséget kapsz az értékesítésre. Bizonyára már Te is találkoztál azzal, hogy Pl.: kerékpáros táskát kerestél és a korábban megtekintett termékek folyamatosan „nyomon követtek”, más weboldalakon, vagy Pl.: a Facebookon keresztül. 

Értékes volt számodra a blog bejegyzés?
Kérlek küldj visszajelzést a szavazatoddal!

37 szavazat